Friday, September 23, 2011

Story.rs: Filip Filipi Feature

Muzičar Filip Filipi otkriva kako će izgledati njegova saradnja sa Svetlanom Cecom Ražnatović i priča o svojoj novoj pesmi Big City Chaser.

Sve popularniji muzičar Filip Filipi priprema zajedničku numeru sa Svetlanom Cecom Ražnatović koju će sprovesti u delo po njenom izlasku iz kućnog pritvora.

- Ona je, očigledno, imala legalnih problema, ali za mene najveći problem trenutno predstavlja beat. Onaj koji sada imamo je neverovatan rep beat. To je verovatno najbolji rep beat godine. Ipak, to je i dalje rep beat i mislim da bi trebalo da, kada već sarađujem sa tako velikom zvezdom, napravim međunarodni hit, a ne rep hit. Trenutna situacija je da sam u kontaktu sa Viklefovim ljudima, tako da će ili on promeniti trenutni beat ili napraviti potpuno novi. Želim da on bude uključen jer mi se sviđa humanitarni rad koji je uradio za Haiti i želeo bih da uradim nešto slično za Kosovo sa njim i Cecom. Nadam se da će ova pesma izaći pre Nove Godine – govori Filip Filipi koji je nedavno objavio novu numeru. FULL ARTICLE
photo credit: Marijana Katic
zvezda socks credit: Olivera Dragicevic